2023. október 13., péntek

Az Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs: erős és praktikus

A Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs egy igazi álom minden építkező és házfelújító számára. Miért? Ebben a cikkben megmutatjuk, hogy miért érdemes ezt a nagyszilárdságú, vékony rétegű, fehér színű habarcsot használni a teherhordó, vázkitöltő és válaszfalak építéséhez!

A Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs egy igazi álom minden építkező és házfelújító számára.


Erő és tartósság Az Ytong falazóhabarcs kiválóan alkalmas nagyszilárdságú falak építéséhez. Nagy teherbírással rendelkezik, így a kész falak hosszú évtizedeken át állni fognak. Ha tartós és stabil szerkezeteket szeretnél, akkor ez a habarcs a megfelelő választás.

Könnyű kezelhetőség A habarcs keverése egyszerű feladat. Szórjuk be a zsák tartalmát a szükséges vízmennyiségbe, majd keverjük addig, amíg el nem érjük a megfelelő konzisztenciát. A keverést kézzel vagy géppel is elvégezhetjük, így a munka mindenki számára könnyen megvalósítható. Egy zsákban 25 kg található.

Homogén és sima felület A falazóhabarcs rendkívül homogén, így a kész keverék csomómentes és könnyen teríthető. A habarcs megfelelő konzisztenciájának megállapításához figyeljük a barázdák állását a terítőszerszám fogazatának megfelelően. Ha nem folynak össze, akkor jó úton járunk!

Rugalmas alkalmazás Ez a habarcs kiválóan alkalmas sima és nútféderes profilozású Ytong és Silka falazó- és válaszfalelemekhez, valamint kiegészítő termékekhez és előfalazó lapokhoz. Rugalmasan alkalmazható különböző építési projektek során.

Időjárásra való odafigyelés Fontos, hogy ne építsünk Ytong habarccsal fagyveszélyes időszakban, amikor a hőmérséklet +5°C alatt van. Ilyenkor a falazás fel kell függeszteni, mivel a habarcs nem megfelelően köt meg alacsony hőmérsékleten. Ne feledjük, hogy fagyálló kötésgyorsító alkalmazása sem javasolt!

Az Ytong vékonyágyazatú falazóhabarcs tehát egy erős, könnyen kezelhető, és rugalmasan alkalmazható építőanyag, amely biztosítja a kiváló minőségű falak és szerkezetek létrehozását. Ne feledd azonban az időjárásra vonatkozó ajánlásokat, és mindig gondoskodj a biztonságos munkakörülményekről. Az Ytong habarcs segítségével a következő építési projekted simán és eredményesen valósulhat meg!

https://teglam.hu/termek/63/ytong-vekonyagyazatu-falazohabarcs---25-kg


 

A Szekrénysor: Praktikum és Elegancia Egyszerre

  A szekrénysorok, az otthonok nélkülözhetetlen részei, melyek nem csupán tárolóeszközként szolgálnak, hanem a lakberendezés kifinomult és e...